image
image
image
image

Podatki o stroju
Teža:
5595 kg
Širina:
1960 mm
Globina
3630 mm
Višina stroja:
2550 mm
Višina nakladanja:
4000 mm
Motor:
Kubota diesel (CRS + DPF) / 35,0 kW / 4 cilindri / 2615 cc

Povpraševanje

  Kubota U56-5

  Kubotini inženirji so zasnovali povsem nov model U56-5, ki je dopolnil ponudbo v najbolj prodajanem razredu na slovenskem tržišču 5.000 – 6.000 kg! Japonski proizvajalec je tokrat poskrbel za nov, še bolj dovršen sistem hidravlike, prostorno, pregledno in moderno zasnovano kabino ter vrsto pripomočkov, ki olajšujejo delo v zahtevnih delovnih razmerah. Novo 5. generacijo strojev poganja 4-valjni kubotin dizelski motor, ki s 47,6 konjskimi močmi ustreza vsem evropskim okoljevarstvenim zahtevam – STAGE V. Vse nove tehnološke rešitve v novem modelu U56-5, si lahko ogledate in preizkusite na sedežu našega podjetja v Ljubljani.

  Motor: Dnevno vzdrževanje je preprosto. Omogočen je hiter dostop iz treh strani do vseh filtrov, hladilnikov, akumulatorja, hidravličnega rezervoarja in rezervoarja za gorivo. Izpolnjuje vse zahteve glede ravni emisij – STAGE V.

  Kontrolne ročice: proporcionalna ventila na levem in desnem joysticku za**’ natančno upravljanje hidravličnih priključkov. Nastavitve pretokov dodatne hidravlike za različna orodja preko barvnega digitalnega panela.

  Digitalni barvni LCD kontrolni panel: Kubotin inteligentni barvni digitalni kontrolni sistem se nahaja spredaj za boljši pregled nad delovanjem stroja. Prikazuje delovne ure, nivo goriva v rezervoarju, obrate motorja, temperaturo in nivo olja v motorju ter servisne intervale. Javlja morebitne napake, kar pripomore k hitrejšemu odpravljanju napak in s tem zmanjšuje stroške vzdrževanja.

  Auto Idling System – v primeru da visoki obrati motorja niso potrebni, sistem po preteku štirih sekund, ko izpustimo komandne ročice, avtomatsko zniža obrate na minimum. To zmanjšuje hrup, izpuste plinov, varčuje z gorivom in stroški obratovanja.

  Podaljšan interval čiščenja DPF filtra iz 3000 na 6000 ur, kar znižuje stroške vzdrževanja vašega stroja. Interval regeneracije je do trikrat daljši. Aktivna regeneracija se izvaja že pri nižjih obratih.  Leta raziskav in razvoja kubotinih inženerjev zagotavlja nemoteno obratovanje in delo tudi med intervali čiščenja DPF!

  Edinstven Kubotin protivlomni sistem kodirnih ključev: Vaš mini bager zažene le pravilno kodiran delovni ključ. V primeru, da je ključ napačen, se oglasi glasen alarm. Protivlomni sistem Kubota vgrajuje serijsko.

  Load-sensing hydraulic system, je sistem, ki so ga zasnovali kubotini inženirji z namenom učinkovitejšega delovanja stroja in zmanjševanja porabe goriva. Hidravlični sistem se odziva glede na težo bremena in skrbi za hitro in tekoče delovanje stroja in vseh funkcij – kopanja, nakladanja in pomika.

  Klimatska naprava: zelo učinkovita, odličen pretok zraka, vgrajena serijsko.

  Auto – shift funkcija:

  Stroj med vožnjo ob stiku z bremenom ali med vožnjo v klanec sam prestavi iz druge v prvo prestavo.

  Zračni sedež: Udoben in zračno vzmeten sedež ”deluxe” z nastavljivimi nasloni za roke za ultimativno udobje strojnika.

  Funkcija plavajoče odrivne deske / Dve hitrosti premika / velika in prostorna kabina ROPS – OPG / ventil proti padanju roke na cilindru za dvig in krčenje – serijsko / elektronsko krmiljen ventil za delo s kladivom / pritrditvena mesta za vezanje pri transportu / LED luči z zamikom ugašanja / vzvratna kamera

  Dodatki za model U56-5

  KM305

  UG05

  Žlica

  Powertilt

  Zemeljski sveder

  AG05

  Alu rampe

  Hitra menjava

  Cepilec za les

  Gozdarske klešče

  BM200

  Škarje za beton

  Rototilt

  Mulčar

  Riper

  Image