image
image
image
image
image

Podatki o stroju
Teža:
2590 kg
Širina:

1500 mm

Globina

2820 mm

Višina stroja:
2430 mm
Višina nakladanja:
3100 mm
Motor:

Kubota Diesel / 15,6 kW / 3 cilindri / 1123 cc

Povpraševanje

  Kubota U27-4

  U27-4 je mini bager, ki je nepogrešljiv za delo v urbanih prometnih središčih. Model brez konvencionalnega zadka ”Zero – tail swing” ponuja izjemno kombinacijo moči in stabilnosti, ki potrebuje za svoje nemoteno obratovanje in vrtenje le 1,70 m prostora. Standardna serijska oprema vključuje ROPS / OPG kabino, protivlomni sistem, digitalni zaslon, kontrolne ročice s proporcionalnimi ventili za natančno upravljanje hidravličnih priključkov ter druge podrobnosti, ki lajšajo delo s tem kompaktnim 2,6 t težkim mini bagrom. Najamete in preizkusite ga lahko tudi v našem najemnem parku!

  Motor: Dnevno vzdrževanje je preprosto. Omogočen hiter dostop iz treh strani do vseh filtrov, hladilnikov, akumulatorja, hidravličnega rezervoarja in rezervoarja za gorivo.

  Kontrolne ročice: proporcionalna ventila na levem in desnem joysticku za natančno upravljanje hidravličnih priključkov. Nastavitve pretokov dodatne hidravlike za različna orodja preko digitalnega panela.

  Digitalni kontrolni panel: Kubotin inteligentni digitalni kontrolni sistem se nahaja spredaj za boljši pregled nad delovanjem stroja. Prikazuje delovne ure, nivo goriva v rezervoarju, obrate motorja, temperaturo in nivo olja v motorju ter servisne intervale. Javlja morebitne napake, kar pripomore k hitrejšemu odpravljanju napak in s tem zmanjšuje stroške vzdrževanja.

  Edinstven Kubotin protivlomni sistem kodirnih ključev: Vaš mini bager zažene le pravilno kodiran delovni ključ. V primeru, da je ključ napačen, se oglasi glasen alarm. Protivlomni sistem Kubota vgrajuje serijsko.

  Load-sensing hydraulic system, je sistem, ki so ga zasnovali kubotini inženirji z namenom učinkovitejšega delovanja stroja in zmanjševanja porabe goriva. Hidravlični sistem se odziva glede na težo bremena in skrbi za hitro in tekoče delovanje stroja in vseh funkcij – kopanja, nakladanja in pomika.

  Auto – shift funkcija:

  Stroj med vožnjo ob stiku z bremenom ali med vožnjo v klanec sam prestavi iz druge v prvo prestavo.

   

  Dve hitrosti premika / velika in prostorna kabina ROPS – OPG / udoben in vzmeten sedež ”deluxe” z nasloni za roke / pritrditvena mesta za vezanje pri transportu / ”Zero – tail swing” model

  Dodatki za model U27-4

  KM155

  Žlica

  Powertilt

  AG03

  Zemeljski sveder

  Alu rampe

  UG03

  Gozdarske klešče

  Mulčar

  Hitra menjava

  Image