image
image
image
image
image

Podatki o stroju
Teža:

1125 kg

Širina:

750 -> 990 mm

Globina

1800 mm

Višina stroja:
2260 mm
Višina nakladanja:
2210 mm
Motor:
Kubota Diesel / 7,6 kW / 3 cilindri / 719 cc

Povpraševanje

  Kubota U10-5

  U10-5 je kompakten, močan in izjemno zanesljiv mini bager. ”Zero – tail swing” model brez zadka se ponaša s svojo zmogljivostjo, kubotinim tri valjnim vodno hlajenim dieselskim motorjem in povečano stabilnostjo. Odlično se obnese v zahtevnih nalogah, kjer smo omejeni s prostorom. Primeren je za delo v objektu, adaptacije kot tudi za urejanje težko dostopne okolice. Model s stranskimi joysticki omogoča strojniku udobno in natančno delo tudi s tako majhnim mini bagrom.

  Motor: Kubota E-TVCS, edinstven Kubotin “Three Vortex Combustion” sistem zmanjšuje emisije, hrup in vibracije. Sama zasnova motorja omogoča lahko dostopnost do vitalnih komponent in hitro vzdrževanje. Odlikuje ga izjemna moč in zmogljivost, saj je motor 3-cilindrski s kar 7,6 kw.

  Prilagodljiva širina gosenic: Z enostavnim premikom ročke se hidravlično nastavljive gosenice razširijo iz 750 na 990 mm. 15-odstotna razširitev omogoča večjo stabilnost in nemoteno delo s hidravličnim kladivom KM55.

  Stranske kontrolne ročice: model s stranskimi joysticki serijsko.

  ”Zero – tail swing” model, U serija Kubotinih mini bagrov omogoča delovanje stroja v neposredni bližini objekta, saj zadek pri vrtenju stroja ostaja znotraj širine gosenic (990 mm).

  Hidravlične cevi: vse hidravlične cevi so speljane znotraj roke. Prav tako edinstvena pozicija hidravličnega valja omogoča lažje nakladanje kot tudi večjo zaščito.

   Odrivna deska, širina odrivne deske se na preprost način prilagodi širini gosenic.

  Dve hitrosti premika / zaščitni lok ROPS – FOPS

  Dodatki za model U10-5

  KM55

  Žlica

  Alu rampe

  Hitra menjava

  Image