image
image
image
image
image

Podatki o stroju
Teža:
3830 kg
Širina:
1700 mm
Globina
3410 mm
Višina stroja:
2480 mm
Višina nakladanja:
3545 mm
Motor:
Kubota Diesel / 17,8 kW / 3 cilindri / 1647 cc

Povpraševanje

Kubota U36-4

U36-4 je mini bager, ki je nepogrešljiv za delo v urbanih prometnih središčih. Model brez konvencionalnega zadka ponuja izjemno kombinacijo moči in stabilnosti, ki potrebuje za svoje nemoteno obratovanje in vrtenje le 1,70 m prostora. Standardna serijska oprema vključuje ROPS / OPG kabino, protivlomni sistem, digitalni zaslon, Auto Idling System kontrolne ročice s proporcionalnimi ventili za natančno upravljanje hidravličnih priključkov ter druge podrobnosti, ki lajšajo delo s tem kompaktnim 3,8 t težkim mini bagrom. Najamete in preizkusite ga lahko tudi v našem najemnem parku!

Motor: Dnevno vzdrževanje je preprosto. Omogočen hiter dostop iz treh strani do vseh filtrov, hladilnikov, akumulatorja, hidravličnega rezervoarja in rezervoarja za gorivo.

Kontrolne ročice: proporcionalna ventila na levem in desnem joysticku za natančno upravljanje hidravličnih priključkov. Nastavitve pretokov dodatne hidravlike za različna orodja preko digitalnega panela.

Digitalni kontrolni panel: Kubotin inteligentni digitalni kontrolni sistem se nahaja spredaj za boljši pregled nad delovanjem stroja. Prikazuje delovne ure, nivo goriva v rezervoarju, obrate motorja, temperaturo in nivo olja v motorju ter servisne intervale. Javlja morebitne napake, kar pripomore k hitrejšemu odpravljanju napak in s tem zmanjšuje stroške vzdrževanja.

Auto Idling System – v primeru da visoki obrati motorja niso potrebni, sistem po preteku štirih sekund, ko izpustimo komandne ročice, avtomatsko zniža obrate na minimum. To zmanjšuje hrup, izpuste plinov, varčuje z gorivom in stroški obratovanja.

Edinstven Kubotin protivlomni sistem kodirnih ključev: Vaš mini bager zažene le pravilno kodiran delovni ključ. V primeru, da je ključ napačen, se oglasi glasen alarm. Protivlomni sistem Kubota vgrajuje serijsko.

Load-sensing hydraulic system, je sistem, ki so ga zasnovali kubotini inženirji z namenom učinkovitejšega delovanja stroja in zmanjševanja porabe goriva. Hidravlični sistem se odziva glede na težo bremena in skrbi za hitro in tekoče delovanje stroja in vseh funkcij – kopanja, nakladanja in pomika.

Klimatska naprava: zelo učinkovita, odličen pretok zraka, vgrajena serijsko.

Auto – shift funkcija:

Stroj med vožnjo ob stiku z bremenom ali med vožnjo v klanec sam prestavi iz druge v prvo prestavo.

Dve hitrosti premika / velika in prostorna kabina ROPS – OPG / udoben in vzmeten sedež ”deluxe” z nasloni za roke / pritrditvena mesta za vezanje pri transportu

Dodatki za model U36-4

KM205

UG04

Žlica

Powertilt

Zemeljski sveder

AG04

Alu rampe

Hitra menjava

Cepilec za les

Gozdarske klešče

BM200

Rototilt

Mulčar

Riper

Image