image
image
image
image
image

Podatki o stroju
Teža:
3830 kg
Širina:
1700 mm
Globina
3410 mm
Višina stroja:
2480 mm
Višina nakladanja:
3545 mm
Motor:
Kubota Diesel / 17,8 kW / 3 cilindri / 1647 cc

Povpraševanje

  Kubota U36-4

  U36-4 je mini bager, ki je nepogrešljiv za delo v urbanih prometnih središčih. Model brez konvencionalnega zadka ponuja izjemno kombinacijo moči in stabilnosti, ki potrebuje za svoje nemoteno obratovanje in vrtenje le 1,70 m prostora. Standardna serijska oprema vključuje ROPS / OPG kabino, protivlomni sistem, digitalni zaslon, Auto Idling System kontrolne ročice s proporcionalnimi ventili za natančno upravljanje hidravličnih priključkov ter druge podrobnosti, ki lajšajo delo s tem kompaktnim 3,8 t težkim mini bagrom. Najamete in preizkusite ga lahko tudi v našem najemnem parku!

  Motor: Dnevno vzdrževanje je preprosto. Omogočen hiter dostop iz treh strani do vseh filtrov, hladilnikov, akumulatorja, hidravličnega rezervoarja in rezervoarja za gorivo.

  Kontrolne ročice: proporcionalna ventila na levem in desnem joysticku za natančno upravljanje hidravličnih priključkov. Nastavitve pretokov dodatne hidravlike za različna orodja preko digitalnega panela.

  Digitalni kontrolni panel: Kubotin inteligentni digitalni kontrolni sistem se nahaja spredaj za boljši pregled nad delovanjem stroja. Prikazuje delovne ure, nivo goriva v rezervoarju, obrate motorja, temperaturo in nivo olja v motorju ter servisne intervale. Javlja morebitne napake, kar pripomore k hitrejšemu odpravljanju napak in s tem zmanjšuje stroške vzdrževanja.

  Auto Idling System – v primeru da visoki obrati motorja niso potrebni, sistem po preteku štirih sekund, ko izpustimo komandne ročice, avtomatsko zniža obrate na minimum. To zmanjšuje hrup, izpuste plinov, varčuje z gorivom in stroški obratovanja.

  Edinstven Kubotin protivlomni sistem kodirnih ključev: Vaš mini bager zažene le pravilno kodiran delovni ključ. V primeru, da je ključ napačen, se oglasi glasen alarm. Protivlomni sistem Kubota vgrajuje serijsko.

  Load-sensing hydraulic system, je sistem, ki so ga zasnovali kubotini inženirji z namenom učinkovitejšega delovanja stroja in zmanjševanja porabe goriva. Hidravlični sistem se odziva glede na težo bremena in skrbi za hitro in tekoče delovanje stroja in vseh funkcij – kopanja, nakladanja in pomika.

  Klimatska naprava: zelo učinkovita, odličen pretok zraka, vgrajena serijsko.

  Auto – shift funkcija:

  Stroj med vožnjo ob stiku z bremenom ali med vožnjo v klanec sam prestavi iz druge v prvo prestavo.

  Dve hitrosti premika / velika in prostorna kabina ROPS – OPG / udoben in vzmeten sedež ”deluxe” z nasloni za roke / pritrditvena mesta za vezanje pri transportu

  Dodatki za model U36-4

  KM205

  UG04

  Žlica

  Powertilt

  Zemeljski sveder

  AG04

  Alu rampe

  Hitra menjava

  Cepilec za les

  Gozdarske klešče

  BM200

  Rototilt

  Mulčar

  Riper

  Image