image
image

Podatki o stroju
Teža:

2380 kg

Širina:

1300 -> 1500 mm

Globina

2320 mm

Višina stroja:
2380 mm
Višina nakladanja:
2550 mm
Motor:
Kubota Diesel / 14 kW / 3 cilindri / 1123 cc

Povpraševanje

  Kubota U20-3a

  U20-3α je sodobno zasnovan mini bager. Na voljo sta različici z zaščitnim lokom in kabino. Z variabilnimi gosenicami in brez zadka je model U20-3α kos težkim nalogam v ozkih, nedostopnih prostorih. Serijska oprema vključuje mnoge napredne rešitve, ki olajšujejo delo. Izpopolnjen digitalni računalnik opozarja na napake in strojnika obvešča s podatki o višini vrtljajev, nivoju goriva in temperaturi olja v motorju. Dodajte še visoko zanesljivost, nizke operativne stroške in veliko zmogljivost in imate idealen mini bager, ki bo kos številnim opravilom v današnjem modernem svetu.

  Motor: Dnevno vzdrževanje je preprosto. Omogočen hiter dostop iz treh strani do vseh filtrov, hladilnikov, akumulatorja, hidravličnega rezervoarja in rezervoarja za gorivo.

  Digitalni kontrolni panel: Kubotin inteligentni digitalni kontrolni sistem prikazuje delovne ure, nivo goriva v rezervoarju, obrate motorja, temperaturo in nivo olja v motorju ter servisne intervale. Javlja morebitne napake, kar pripomore k hitrejšemu odpravljanju napak in s tem zmanjšuje stroške vzdrževanja.

  Edinstven Kubotin protivlomni sistem kodirnih ključev: Vaš mini bager zažene le pravilno kodiran delovni ključ. V primeru, da je ključ napačen, se oglasi glasen alarm. Protivlomni sistem Kubota vgrajuje serijsko.

  Load-sensing hydraulic system, je sistem, ki so ga zasnovali kubotini inženirji z namenom učinkovitejšega delovanja stroja in zmanjševanja porabe goriva. Hidravlični sistem se odziva glede na težo bremena in skrbi za hitro in tekoče delovanje stroja in vseh funkcij – kopanja, nakladanja in pomika.

  ”Zero – tail swing” model, U serija Kubotinih mini bagrov omogoča delovanje stroja v neposredni bližini objekta, saj zadek pri vrtenju stroja ostaja znotraj širine gosenic (1500 mm).

  Odrivna deska, širina odrivne deske se na preprost način prilagodi širini gosenic.

  Dve hitrosti premika / velika in prostorna kabina ROPS – FOPS

  Dodatki za model U20-3a

  KM155

  Žlica

  Alu rampe

  Hitra menjava

  Image