MKB CENTER d.o.o.

Generalni zastopnik za japonsko mini gradbeno mehanizacijo Kubota v Sloveniji.

Smo družinsko podjetje z več kot 20 letno tradicijo na področju mini gradbene mehanizacije, ki se je s svojimi visoko kvalitetnimi proizvodi in storitvami dodobra uveljavilo na slovenskem tržišču

Že od samega začetka dajemo zadovoljstvo naših kupcev na prvo mesto, zato svetujemo pri nakupu primerne opreme, s svojim strokovnim in hitro odzivnim servisom ter veliko zalogo rezervnih delov, pa nudimo tudi odlične poprodajne storitve. Obenem se pridružujemo tudi globalnemu poslanstvu Kubote pri skrbi za okolje, tako da skrbimo tudi za redno izobraževanje ter vpeljavo najnovejših tehničnih rešitev, ki prispevajo k zmanjševanju onesnaževanja ter ohranjanju okolja.

Naša vizija je, da postanemo vodilno podjetje s področja mini gradbene mehanizacije v Sloveniji, predvsem pa želimo med kupci ostati prepoznavni po vrhunski kvaliteti strojev in storitev, po zanesljivosti ter hitri odzivnosti.

image

Naše poslanstvo je zagotavljati prvovrstno kvaliteto storitev in graditi na dolgoročnih sodelovanjih, ki našim kupcem pomagajo pri uspešni izvedbi njihovih projektov.

Poleg prodaje mini bagrov japonske znamke Kubota, ki velja za največjega proizvajalca mini bagrov na svetu in ima 130 letno tradicijo, smo zastopniki tudi za transporterje in zgibne nakladalnike Kubota ter hidravlična kladiva Kubota, hišnega dobavitelja Atlas Copco / Epiroc. Da lahko z našo opremo opravite zelo raznolika dela, boste v naši ponudbi našli tudi priključke: hidravlična prijemala, hidravlična kladiva, mešalne žlice za beton, zemeljske svedre…

Vrhunska kvaliteta, zanesljivost, izjemna zmogljivost in ugodne možnosti financiranja so prepričale že mnoge širom Slovenije, pridružite se našemu vedno večjemu Kubota timu tudi vi!