image
image
image
image
image

Podatki o stroju
Teža:
8467 kg
Širina:

2200 mm

Globina:
4600 mm
Višina stroja:
2540 mm
Višina nakladanja:
5250 mm
Motor:
Kubota Diesel (CRS + DPF) / 49 kW / 4 cilindri / 3331 cc

Povpraševanje

  Kubota KX085-5

  Največji midi bager, ki so ga zasnovali kubotini inženirji, predstavlja model KX085-5. 8,5 tonski kubotin midi bager združuje izjemno moč, zanesljivost, varčnost, udobje in skrb za ekologijo. Nemudoma je postal prodajna uspešnica, saj se lahko uporablja pri številnih projektih. Danes že v veliki meri nadomešča večje stroje in s tem lastniku omogoča znatne prihranke.

  Motor: Dnevno vzdrževanje je preprosto. Omogočen je hiter dostop iz treh strani do vseh filtrov, hladilnikov, akumulatorja, hidravličnega rezervoarja in rezervoarja za gorivo. Izpolnjuje vse zahteve glede ravni emisij – EU STAGE V.

  Kontrolne ročice: proporcionalna ventila na levem in desnem joysticku za natančno upravljanje hidravličnih priključkov. Nastavitve pretokov dodatne hidravlike za različna orodja preko velikega barvnega digitalnega panela.

  Digitalni barvni LCD kontrolni panel: Kubotin inteligentni digitalni kontrolni sistem se nahaja spredaj za boljši pregled nad delovanjem stroja. Prikazuje delovne ure, nivo goriva v rezervoarju, obrate motorja, temperaturo in nivo olja v motorju ter servisne intervale. Javlja morebitne napake, kar pripomore k hitrejšemu odpravljanju napak in s tem zmanjšuje stroške vzdrževanja. Novi model ima tudi integrirano vzvratno kamero.

  Auto Idling System – v primeru da visoki obrati motorja niso potrebni, sistem po preteku štirih sekund, ko izpustimo komandne ročice, avtomatsko zniža obrate na minimum. To zmanjšuje hrup, izpuste plinov, varčuje z gorivom in stroški obratovanja.

  Podaljšan interval čiščenja DPF filtra iz 3000 na 6000 ur, kar znižuje stroške vzdrževanja vašega stroja. Interval regeneracije je do trikrat daljši. Aktivna regeneracija se izvaja že pri nižjih obratih.  Leta raziskav in razvoja kubotinih inženerjev zagotavlja nemoteno obratovanje in delo tudi med intervali čiščenja DPF!

  Edinstven Kubotin protivlomni sistem kodirnih ključev: Vaš mini bager zažene le pravilno kodiran delovni ključ. V primeru, da je ključ napačen, se oglasi glasen alarm. Protivlomni sistem Kubota vgrajuje serijsko.

  Load-sensing hydraulic system, je sistem, ki so ga zasnovali kubotini inženirji z namenom učinkovitejšega delovanja stroja in zmanjševanja porabe goriva. Hidravlični sistem se odziva glede na težo bremena in skrbi za hitro in tekoče delovanje stroja in vseh funkcij – kopanja, nakladanja in pomika.

  Klimatska naprava: zelo učinkovita, odličen pretok zraka, vgrajena serijsko.

  Električna črpalka za gorivo: Električna črpalka in tri metrska cev uporabniku lajšata oskrbovanje stroja z gorivom.

  Auto – shift funkcija: Stroj med vožnjo ob stiku z bremenom ali med vožnjo v klanec sam prestavi iz druge v prvo prestavo.

  Funkcija plavajoče odrivne deske / dve hitrosti premika / velika in prostorna kabina ROPS – OPG / udoben in zračno vzmeten sedež ”deluxe” z nasloni za roke / ventil proti padanju roke na cilindru za dvig in krčenje – serijsko / elektronsko krmiljen ventil za delo s kladivom / pritrditvena mesta za vezanje pri transportu / LED luči sprdaj & zadaj z zamikom ugašanja / vzvratna kamera / variabilna ”visco veternica” / auto engine stop

  Dodatki za model KX085-5

  KM455

  UG08

  Žlica

  Powertilt

  Zemeljski sveder

  AG08

  Alu rampe

  Hitra menjava

  Cepilec za les

  Gozdarske klešče

  BM250

  Škarje za beton

  Rototilt

  Mulčar

  Riper

  Rezalne škarje

  Image