image
image
image
image
image

Podatki o stroju
Teža:
3650 kg
Širina:
1550 mm
Globina
3410 mm
Višina stroja:
2480 mm
Višina nakladanja:
3545 mm
Motor:
Kubota Diesel / 17,8 kW / 3 cilindri / 1647 cc

Povpraševanje

  Kubota KX037-4

  KX037-4 je kompakten mini bager srednjega razreda s klasičnim zadkom. Širina gosenic omogoča premik že skozi prehod širine 1,55 m. Izjemna stabilnost prihaja do izraza predvsem pri izvrševanju zahtevnih nalog, kjer potrebujemo moč, velike trgalne sile in usklajeno delovanje funkcij kopanja in vrtenja. S podaljšano različico roke je maksimalna višina nakladanja kar 3545 mm. Standardna serijska oprema vključuje ROPS / OPG kabino, protivlomni sistem, digitalni zaslon, Auto Idling System, kontrolne ročice s proporcionalnimi ventili za natančno upravljanje hidravličnih priključkov ter druge podrobnosti, ki lajšajo delo s tem kompaktnim 3,6 t težkim mini bagrom. Najamete in preizkusite ga lahko tudi v našem najemnem parku!

  Motor: Dnevno vzdrževanje je preprosto. omogočen hiter dostop iz treh strani do vseh filtrov, hladilnikov, akumulatorja, hidravličnega rezervoarja in rezervoarja za gorivo.

  Kontrolne ročice: proporcionalna ventila na levem in desnem joysticku za natančno upravljanje hidravličnih priključkov. Nastavitve pretokov dodatne hidravlike za različna orodja preko digitalnega panela.

  Digitalni kontrolni panel: Kubotin inteligentni digitalni kontrolni sistem se nahaja spredaj za boljši pregled nad delovanjem stroja. Prikazuje delovne ure, nivo goriva v rezervoarju, obrate motorja, temperaturo in nivo olja v motorju ter servisne intervale. Javlja morebitne napake, kar pripomore k hitrejšemu odpravljanju napak in s tem zmanjšuje stroške vzdrževanja.

  Auto Idling System – v primeru da visoki obrati motorja niso potrebni, sistem po preteku štirih sekund, ko izpustimo komandne ročice, avtomatsko zniža obrate na minimum. To zmanjšuje hrup, izpuste plinov, varčuje z gorivom in stroški obratovanja.

  Edinstven Kubotin protivlomni sistem kodirnih ključev: Vaš mini bager zažene le pravilno kodiran delovni ključ. V primeru, da je ključ napačen, se oglasi glasen alarm. Protivlomni sistem Kubota vgrajuje serijsko.

  Load-sensing hydraulic system, je sistem, ki so ga zasnovali kubotini inženirji z namenom učinkovitejšega delovanja stroja in zmanjševanja porabe goriva. Hidravlični sistem se odziva glede na težo bremena in skrbi za hitro in tekoče delovanje stroja in vseh funkcij – kopanja, nakladanja in pomika.

  Klimatska naprava: zelo učinkovita, odličen pretok zraka, vgrajena serijsko.

  Auto – shift funkcija:

  Stroj med vožnjo ob stiku z bremenom ali med vožnjo v klanec sam prestavi iz druge v prvo prestavo.

   

  Dve hitrosti premika / velika in prostorna kabina ROPS – OPG / udoben in vzmeten sedež ”deluxe” z nasloni za roke / pritrditvena mesta za vezanje pri transportu

  Dodatki za model KX037-4

  KM205

  UG04

  Žlica

  Powertilt

  Zemeljski sveder

  AG04

  Alu rampe

  Hitra menjava

  Cepilec za les

  Gozdarske klešče

  BM150

  Rototilt

  Mulčar

  Riper

  Image