image
image
image
image

Podatki o stroju
Teža:
1540 kg
Širina:
990 -> 1240 mm
Globina
2250 mm
Višina stroja:
2350 mm
Višina nakladanja:
2290 mm
Motor:
Kubota Diesel / 9,6 kW / 3 cilindri / 778 cc

Povpraševanje

  Kubota KX016-4

  KX016-4 je klasično zasnovan mini bager, ki v svojem razredu ponuja izjemno udobje in zmogljivost. Nasledil je model KX36-3. Spremembe so opazne predvsem  v podvozju in kabinskem delu. KX016-4 se podvozje razširi iz 99 na 124 cm, medtem ko je imel model KX36-3 fiksno podvozje. V kabini je še nekaj več prostora. Dodali so udobnejša naslona za roke, pregleden digitalni panel za nadzor nad upravljanjem stroja pa ima sedaj strojnik pred seboj. V veliki meri je zelo uporaben pri komunalnih, intervencijskih in privatnih podjetjih, ki delujejo v urbanih središčih v vseh vremenskih razmerah.

  Motor: Dnevno vzdrževanje je preprosto. Omogočen hiter dostop iz treh strani do vseh filtrov, hladilnikov, akumulatorja, hidravličnega rezervoarja in rezervoarja za gorivo.

  Prilagodljiva širina gosenic:
  Z enostavnim premikom ročke se hidravlično nastavljive gosenice razširijo iz 990 na 1240 mm. 15-odstotna razširitev omogoča večjo stabilnost in nemoteno delo s hidravličnim kladivom KM105.

  Digitalni kontrolni panel: Kubotin inteligentni digitalni kontrolni sistem se nahaja spredaj za boljši pregled nad delovanjem stroja. Prikazuje delovne ure, nivo goriva v rezervoarju, obrate motorja, temperaturo in nivo olja v motorju ter servisne intervale. Javlja morebitne napake, kar pripomore k hitrejšemu odpravljanju napak in s tem zmanjšuje stroške vzdrževanja.

  Edinstven Kubotin protivlomni sistem kodirnih ključev: Vaš mini bager zažene le pravilno kodiran delovni ključ. V primeru, da je ključ napačen, se oglasi glasen alarm. Protivlomni sistem Kubota vgrajuje serijsko.

  Kabina: poleg zaščitnega loka je mogoča tudi zelo prostorna in udobna kabina z obilico prostora za noge, udobnim prilagodljivim sedežem, naslonom za roke in povečano varnostjo ROPS / OPG.

  Odrivna deska: širina odrivne deske se na preprost način prilagodi širini gosenic.

  Dve hitrosti premika / velika in prostorna kabina ROPS – OPG / / pritrditvena mesta za vezanje pri transportu

  Dodatki za model KX016-4

  KM105

  Hitra menjava

  Žlica

  Zemeljski sveder

  Alu rampe

  Image