image
image
image
image

Podatki o stroju
Teža:
1780 kg
Širina:

990 mm -> 1300 mm

Globina
2580 mm
Višina stroja:
2350 mm
Višina nakladanja:
2560 mm
Motor:
Kubota Diesel / 11,8 kW / 3 cilindri / 898 cc

Povpraševanje

  Kubota KX019-4

  KX019-4 je klasično zasnovan mini bager, ki v svojem razredu ponuja izjemno udobje in zmogljivost. V veliki meri je zelo uporaben pri komunalnih, intervencijskih in privatnih podjetjih, ki delujejo v urbanih središčih v vseh vremenskih razmerah. Nasledil je model KX41-3. Spremembe so opazne predvsem  v podvozju, kabinskem delu in dosegu roke. Modelu KX019-4 se podvozje razširi iz 99 na 130 cm. V kabini je še nekaj več prostora. Dodali so udobnejši naslon za roke in deluxe sedež, izboljšana pa je tudi preglednost digitalnega panela, ki se nahaja v sprednjem delu kabine.

  Motor: Dnevno vzdrževanje je preprosto. Omogočen hiter dostop iz treh strani do vseh filtrov, hladilnikov, akumulatorja, hidravličnega rezervoarja in rezervoarja za gorivo.

  Kontrolne ročice: proporcionalni ventil na desnem joysticku za natančno upravljanje hidravličnih priključkov. Nastavitve pretokov dodatne hidravlike za različna orodja preko digitalnega panela.

  Prilagodljiva širina gosenic: z enostavnim premikom ročke se hidravlično nastavljive gosenice razširijo iz 990 na 1300 mm. 15-odstotna razširitev omogoča večjo stabilnost in nemoteno delo s hidravličnim kladivom KM105.

  Digitalni kontrolni panel: Kubotin inteligentni digitalni kontrolni sistem se nahaja spredaj za boljši pregled nad delovanjem stroja. Prikazuje delovne ure, nivo goriva v rezervoarju, obrate motorja, temperaturo in nivo olja v motorju ter servisne intervale. Javlja morebitne napake, kar pripomore k hitrejšemu odpravljanju napak in s tem zmanjšuje stroške vzdrževanja.

  Edinstven Kubotin protivlomni sistem kodirnih ključev: Vaš mini bager zažene le pravilno kodiran delovni ključ. V primeru, da je ključ napačen, se oglasi glasen alarm. Protivlomni sistem Kubota vgrajuje serijsko.

  Kabina: poleg zaščitnega loka je mogoča tudi zelo prostorna in udobna kabina z obilico prostora za noge, udobnim prilagodljivim sedežem, naslonom za roke in povečano varnostjo ROPS / OPG.

  Odrivna deska: širina odrivne deske se na preprost način prilagodi širini gosenic.

  Auto – shift funkcija: stroj med vožnjo ob stiku z bremenom ali med vožnjo v klanec sam prestavi iz druge v prvo prestavo.

   

  Dve hitrosti premika / velika in prostorna kabina ROPS – OPG / udoben in vzmeten sedež ”deluxe” z nasloni za roke / pritrditvena mesta za vezanje pri transportu

  Dodatki za model KX019-4

  KM105

  Powertilt

  Zemeljski sveder

  Hitra menjava

  Žlica

  Alu rampe

  Image