image
image
image

Podatki o stroju
Teža:
2590 kg
Širina:
1400 mm
Globina
2740 mm
Višina stroja:
2420 mm
Višina nakladanja:
3140 mm
Motor:
Kubota Diesel / 17,5 kW / 4 cilindri / 1498 cc

Povpraševanje

Kubota KX027-4

KX027-4 je klasično zasnovan mini bager. V svojem 2,5 – 3 tonskem razredu navdušuje predvsem s svojo izjemno močjo, trgalnimi silami na žlici in roki ter globino kopanja (2740 mm). Kabina ROPS / OPG je zelo pregledna z obilico prostora za noge in udobnim, nastavljivim sedežem. Izpopolnjen digitalni računalnik opozarja na napake in strojnika obvešča s podatki o višini vrtljajev, delovnih urah, nivoju goriva in temperaturi motorja. Pod pokrovom se skriva zmogljivi kubotin 4 cilindrski dizelski motor, ki v povezavi z naprednim in izpopolnjenim hidravličnim sistemom daje odlične rezultate. Najamete in preizkusite ga lahko tudi v našem najemnem parku!

Motor: Dnevno vzdrževanje je preprosto. omogočen hiter dostop iz treh strani do vseh filtrov, hladilnikov, akumulatorja, hidravličnega rezervoarja in rezervoarja za gorivo.

Kontrolne ročice: proporcionalna ventila na levem in desnem joysticku za natančno upravljanje hidravličnih priključkov. Nastavitve pretokov dodatne hidravlike za različna orodja preko digitalnega panela.

Digitalni kontrolni panel: Kubotin inteligentni digitalni kontrolni sistem se nahaja spredaj za boljši pregled nad delovanjem stroja. Prikazuje delovne ure, nivo goriva v rezervoarju, obrate motorja, temperaturo in nivo olja v motorju ter servisne intervale. Javlja morebitne napake, kar pripomore k hitrejšemu odpravljanju napak in s tem zmanjšuje stroške vzdrževanja.

Edinstven Kubotin protivlomni sistem kodirnih ključev: Vaš mini bager zažene le pravilno kodiran delovni ključ. V primeru, da je ključ napačen, se oglasi glasen alarm. Protivlomni sistem Kubota vgrajuje serijsko.

Load-sensing hydraulic system, je sistem, ki so ga zasnovali kubotini inženirji z namenom učinkovitejšega delovanja stroja in zmanjševanja porabe goriva. Hidravlični sistem se odziva glede na težo bremena in skrbi za hitro in tekoče delovanje stroja in vseh funkcij – kopanja, nakladanja in pomika.

Auto – shift funkcija:

Stroj med vožnjo ob stiku z bremenom ali med vožnjo v klanec sam prestavi iz druge v prvo prestavo.

 

Dve hitrosti premika / velika in prostorna kabina ROPS – OPG / udoben in vzmeten sedež ”deluxe” z nasloni za roke / pritrditvena mesta za vezanje pri transportu

Dodatki za model KX027-4

KM155

UG03

Powertilt

Zemeljski sveder

AG03

Hitra menjava

Gozdarske klešče

Žlica

Mulčar

Alu rampe

Image