image
image
image
image
image

Podatki o stroju
Teža:
4775 kg
Širina:
1960 mm
Globina
3380 mm
Višina stroja:
2550 mm
Višina nakladanja:
3770 mm
Motor:

Kubota Diesel  / 29,8 kW / 4 cilindri / 2615 cc

Povpraševanje

Kubota U48-4

Kubotini inženirji so zasnovali povsem nov model U48-4, ki je dopolnil ponudbo v razredu 4000 – 5.000  kg! Japonski proizvajalec je tokrat poskrbel za nov, še bolj dovršen sistem hidravlike, prostorno in moderno zasnovano kabino ter vrsto pripomočkov, ki olajšujejo delo v zahtevnih delovnih razmerah. Model poganja 4-valjni kubotin dizelski motor s 40,5 konjskimi močmi. ”Zero – tail swing” model brez zadka omogoča uporabniku delo na težko dostopnih deloviščih, kjer potrebujejo stroj z izjemno močjo in stabilnostjo.

Motor: Dnevno vzdrževanje je preprosto. Omogočen hiter dostop iz treh strani do vseh filtrov, hladilnikov, akumulatorja, hidravličnega rezervoarja in rezervoarja za gorivo.

Kontrolne ročice: proporcionalna ventila na levem in desnem joysticku za natančno upravljanje hidravličnih priključkov. Nastavitve pretokov dodatne hidravlike za različna orodja preko digitalnega panela.

Digitalni kontrolni panel: Kubotin inteligentni digitalni kontrolni sistem se nahaja spredaj za boljši pregled nad delovanjem stroja. Prikazuje delovne ure, nivo goriva v rezervoarju, obrate motorja, temperaturo in nivo olja v motorju ter servisne intervale. Javlja morebitne napake, kar pripomore k hitrejšemu odpravljanju napak in s tem zmanjšuje stroške vzdrževanja.

Auto Idling System – v primeru da visoki obrati motorja niso potrebni, sistem po preteku štirih sekund, ko izpustimo komandne ročice, avtomatsko zniža obrate na minimum. To zmanjšuje hrup, izpuste plinov, varčuje z gorivom in stroški obratovanja.

Edinstven Kubotin protivlomni sistem kodirnih ključev: Vaš mini bager zažene le pravilno kodiran delovni ključ. V primeru, da je ključ napačen, se oglasi glasen alarm. Protivlomni sistem Kubota vgrajuje serijsko.

Load-sensing hydraulic system, je sistem, ki so ga zasnovali kubotini inženirji z namenom učinkovitejšega delovanja stroja in zmanjševanja porabe goriva. Hidravlični sistem se odziva glede na težo bremena in skrbi za hitro in tekoče delovanje stroja in vseh funkcij – kopanja, nakladanja in pomika.

Klimatska naprava: zelo učinkovita, odličen pretok zraka, vgrajena serijsko.

Auto – shift funkcija:

Stroj med vožnjo ob stiku z bremenom ali med vožnjo v klanec sam prestavi iz druge v prvo prestavo.

Dve hitrosti premika / velika in prostorna kabina ROPS – OPG / udoben in vzmeten sedež ”deluxe” z nasloni za roke / pritrditvena mesta za vezanje pri transportu

Dodatki za model U48-4

KM305

UG05

Žlica

Powertilt

Zemeljski sveder

AG05

Alu rampe

Hitra menjava

Cepilec za les

BM200

Škarje za beton

Rototilt

Mulčar

Riper

Image