image
image
image
image
image

Podatki o stroju
Teža:
1650 kg
Širina:

990 -> 1240 mm

Globina

2310 / 2460 mm

Višina stroja:
2340 mm
Višina nakladanja:
2520 mm
Motor:
Diesel / 11,8 kW / 3 cilindri / 898 cc

Povpraševanje

  Kubota U17-3a

  U17-3α je sodobno zasnovan mini bager. Na voljo je različica z zaščitnim lokom. Z variabilnimi gosenicami in brez zadka je model U17-3α kos težkim nalogam v ozkih, nedostopnih prostorih. Serijska oprema vključuje mnoge napredne rešitve, ki olajšujejo delo. Izpopolnjen digitalni računalnik opozarja na napake in strojnika obvešča s podatki o višini vrtljajev, nivoju goriva in temperaturi olja v motorju. Dodajte še visoko zanesljivost, nizke operativne stroške, veliko zmogljivost in enostaven transport in imate idealen mini bager, ki bo kos številnim opravilom v današnjem modernem svetu. Najamete in preizkusite ga lahko tudi v našem najemnem parku!

  Motor: Dnevno vzdrževanje je preprosto. Omogočen hiter dostop iz treh strani do vseh filtrov, hladilnikov, akumulatorja, hidravličnega rezervoarja in rezervoarja za gorivo.

  Kontrolne ročice: proporcionalni ventil na desnem joysticku za natančno upravljanje hidravličnih priključkov. Nastavitve pretokov dodatne hidravlike za različna orodja preko digitalnega panela.

  Digitalni kontrolni panel: Kubotin inteligentni digitalni kontrolni sistem prikazuje delovne ure, nivo goriva v rezervoarju, obrate motorja, temperaturo in nivo olja v motorju ter servisne intervale. Javlja morebitne napake, kar pripomore k hitrejšemu odpravljanju napak in s tem zmanjšuje stroške vzdrževanja.

  Edinstven Kubotin protivlomni sistem kodirnih ključev: Vaš mini bager zažene le pravilno kodiran delovni ključ. V primeru, da je ključ napačen, se oglasi glasen alarm. Protivlomni sistem Kubota vgrajuje serijsko.

  Load-sensing hydraulic system, je sistem, ki so ga zasnovali kubotini inženirji z namenom učinkovitejšega delovanja stroja in zmanjševanja porabe goriva. Hidravlični sistem se odziva glede na težo bremena in skrbi za hitro in tekoče delovanje stroja in vseh funkcij – kopanja, nakladanja in pomika.

  ”Zero – tail swing” model, U serija Kubotinih mini bagrov omogoča delovanje stroja v neposredni bližini objekta, saj zadek pri vrtenju stroja ostaja znotraj širine gosenic (1240 mm).

  Odrivna deska, širina odrivne deske se na preprost način prilagodi širini gosenic.

   

  Dve hitrosti premika / zaščitni lok ROPS – FOPS / pritrditvena mesta za vezanje pri transportu

  Dodatki za model U17-3a

  KM105

  Powertilt

  Žlica

  Hitra menjava

  Zemeljski sveder

  Alu rampe

  Image