image
image
image

Podatki o stroju
Teža:

1120 kg

Širina:

750 -> 990 mm

Globina

1800 mm

Višina stroja:
2230 mm
Višina nakladanja:
2210 mm
Motor:
Kubota Diesel / 7,4 kW / 3 cilindri / 719 cc

Povpraševanje

Kubota U10-3SL

U10-3 SL je kompakten, močan in izjemno zanesljiv mini bager. ”Zero – tail swing” model brez zadka se ponaša s svojo zmogljivostjo, kubotinim tri valjnim vodno hlajenim dieselskim motorjem in povečano stabilnostjo. Odlično se obnese v zahtevnih nalogah, kjer smo omejeni s prostorom. Primeren je za delo v objektu, adaptacije kot tudi za urejanje težko dostopne okolice. Model s stranskimi joysticki omogoča strojniku udobno in natančno delo tudi s tako majhnim mini bagrom.

Motor: Kubota E-TVCS, edinstven Kubotin “Three Vortex Combustion” sistem zmanjšuje emisije, hrup in vibracije. Sama zasnova motorja omogoča lahko dostopnost do vitalnih komponent im hitro vzdrževanje. Odlikuje ga izjemna moč in zmogljivost, saj je motor 3-cilindrski s kar 7,4 kw.

Prilagodljiva širina gosenic: Z enostavnim premikom ročke se hidravlično nastavljive gosenice razširijo iz 750 na 990 mm. 15-odstotna razširitev omogoča večjo stabilnost in nemoteno delo s hidravličnim kladivom KM55.

Stranske kontrolne ročice: model s stranskimi joysticki ”side lever option”.

”Zero – tail swing” model, U serija Kubotinih mini bagrov omogoča delovanje stroja v neposredni bližini objekta, saj zadek pri vrtenju stroja ostaja znotraj širine gosenic (990 mm).

Hidravlične cevi: vse hidravlične cevi so speljane znotraj roke. Prav tako edinstvena pozicija hidravličnega valja omogoča lažje nakladanje kot tudi večjo zaščito.

 Odrivna deska, širina odrivne deske se na preprost način prilagodi širini gosenic.(slika odrivna deska)

Dve hitrosti premika / zaščitni lok ROPS – FOPS

Dodatki za model U10-3SL

KM55

Žlica

Alu rampe

Hitra menjava

Image